Wifi & Netværk

Wi-Fi & Netværk

Vi kender alle det at have et dårligt netværk eller en langsom forbindelse. Det skaber frustrationer og man får ikke lavet det arbejde man havde sat sig for.

De fleste finder det meget frustrerende, hvis netværket ikke fungerer, som det skal. Typiske problemer er manglende dækning i hele huset, at netværket ikke er hurtigt nok, eller at man oplever at blive smidt af netværket.


Det kan der være flere årsager til:

De fleste får flere produkter koblet på netværket (mobil, tablet, PC, spilkonsol, trådløse højttalere, TV). Det er ikke sikkert, at routeren kan følge med til det stigende behov. - Routerens placering har en vigtig rolle og der kan være behov for access point for at give en bedre dækning.

Normalt kan man klare sig med 1 til 2 access points i en husholdning som kan dække hele huset. Er det ikke nok, kan man til hver en tid opgradere med flere.


Undgå glas/ ruder.

Hvis du vil have internet på terrassen, haven eller anneksen vil man ofte stille sin router i et vindue for at dække bedst muligt. Men det er ikke en god ide. Glasset i ruden eller møblet, reflektere Wi-Fi bølgerne som gør at du mister en stor del af forbindelsen, alene der. Lavenergi ruder som monteres i nyere huse eller ved renoveringer har en tynd film af metal på ruden som vil reflektere størstedelen af dit Wi-Fi væk.

Vil du have Wi-Fi ude, vil du ofte få bedre netværk ved at placere din router op ad væggen frem for vinduet.

Forstyrrelser:

Rigtig meget kan påvirke din dækning i hjemmet og den største synner er Wi-Fi fra andre, hvis man bor i etageejendomme eller rækkehus. De fleste trådløse routere ligger på 2.4 GHz - 5 GHz bånd. Den mest udbredte er 2.4 GHz som tit kan være overfyldt. Her kan du med fordel bruge 5 GHz som sikre dig en bedre og mere stabil forbindelse.
USB enheder og Bluetooth højttalere kan også have en stor indflydelse hvis de befinder sig lige op af en router. Sørg for at holde en god afstend på min 30 cm.

Access point


Grandstream kraftfulde Wi-Fi Access Points tilbyder højtydende netværk, stort dækningsområde, hurtig og nem styring takket være den indbyggede controller. Vores Access Point kan parres med tredjepartsrutere, fremtidige Grandstream-routere såvel som eksisterende Wi-Fi-netværk, hvilket gør dem ideelle til både nye og eksisterende Wi-Fi-implementeringer.

Gigabit Router


GWN7000, som er ideel til privat, små til mellemstore virksomheder, detail og uddannelse. Understøtter omfattende WiFi og VPN-løsninger, der kan deles på en eller mange forskellige fysiske placeringer. Den har en højtydende routing og switch, en hardwareaccelereret VPN-klient / server til sikker forbindelse og en indbygget controller.

Wi-FI Cloud styring


GWN.Cloud og GWN Manager er cloud styring til Grandstream-adgangspunkter. Det aldrig været lettere at administrere dit netværk eller adskillige netværk på flere steder. Hurtig opsætning med mobilapp eller webbrowser-interface. GWN Manager er en lokal version, der giver en softwarecontroller, der let holder øje med netværkets ydelse med realtidsovervågning. Alarmer, statistikker og rapporter kan alle vises ved hjælp af en webbrowser, mobilapplikation eller med softwaren.

Copyright © Alle rettigheder tilhører DANIC Service - CVR 34161283