Serviceaftale

Serviceaftale

Står du i situationer hvor du ikke har overskud eller mulighed for at sidde dig ind i dit tekniske udstyr? Er det opdateret til det rigtige og hvorfor virker printeren nu ikke???

Lad os hjælpe dig/ jer.

- Vi servicere flere kunder hvor vi giver et besøg enten hver måned, hvert kvartal, halvårligt eller 1 gang i året. Alt efter behov. På den måde er du sikker på at dit udstyr fungere som det skal.


En typisk gennemgang er at sikre, at alt er opdateret og gennemrensning af computeren. At netværket er sundt og ellers at hele dit system er rask. 


Hvis du ønsker at få en serviceaftale skal du blot klikke på nedenstående.

Undgå glas/ ruder.

Hvis du vil have internet på terrassen, haven eller anneksen vil man ofte stille sin router i et vindue for at dække bedst muligt. Men det er ikke en god ide. Glasset i ruden eller møblet, reflektere Wi-Fi bølgerne som gør at du mister en stor del af forbindelsen, alene der. Lavenergi ruder som monteres i nyere huse eller ved renoveringer har en tynd film af metal på ruden som vil reflektere størstedelen af dit Wi-Fi væk.

Vil du have Wi-Fi ude, vil du ofte få bedre netværk ved at placere din router op ad væggen frem for vinduet.

Forstyrrelser:

Rigtig meget kan påvirke din dækning i hjemmet og den største synner er Wi-Fi fra andre, hvis man bor i etageejendomme eller rækkehus. De fleste trådløse routere ligger på 2.4 GHz - 5 GHz bånd. Den mest udbredte er 2.4 GHz som tit kan være overfyldt. Her kan du med fordel bruge 5 GHz som sikre dig en bedre og mere stabil forbindelse.
USB enheder og Bluetooth højttalere kan også have en stor indflydelse hvis de befinder sig lige op af en router. Sørg for at holde en god afstend på min 30 cm.

Access point


Grandstream kraftfulde Wi-Fi Access Points tilbyder højtydende netværk, stort dækningsområde, hurtig og nem styring takket være den indbyggede controller. Vores Access Point kan parres med tredjepartsrutere, fremtidige Grandstream-routere såvel som eksisterende Wi-Fi-netværk, hvilket gør dem ideelle til både nye og eksisterende Wi-Fi-implementeringer.

Gigabit Router


GWN7000, som er ideel til privat, små til mellemstore virksomheder, detail og uddannelse. Understøtter omfattende WiFi og VPN-løsninger, der kan deles på en eller mange forskellige fysiske placeringer. Den har en højtydende routing og switch, en hardwareaccelereret VPN-klient / server til sikker forbindelse og en indbygget controller.

Wi-FI Cloud styring


GWN.Cloud og GWN Manager er cloud styring til Grandstream-adgangspunkter. Det aldrig været lettere at administrere dit netværk eller adskillige netværk på flere steder. Hurtig opsætning med mobilapp eller webbrowser-interface. GWN Manager er en lokal version, der giver en softwarecontroller, der let holder øje med netværkets ydelse med realtidsovervågning. Alarmer, statistikker og rapporter kan alle vises ved hjælp af en webbrowser, mobilapplikation eller med softwaren.

Copyright © Alle rettigheder tilhører DANIC Service - CVR 34161283