PC, Hardware & Reparation

IT, Hardware & support

Reparation & salg

Trænger du til at få opgraderet din stationær eller bærbar computer med en ny SSD
harddisk, nye RAM, strømforsyning? eller skal der bare en helt ny PC til? - Jeg hjælper gerne med at finde det rigtige, så du nemt kan koncentrere dig med andet. 


- Computeren er blevet en stor del af hverdagen og arbejdslivet, og af samme årsag er det nødvendigt, at den fungerer hver gang. Og det er faktisk ikke dyrt at få den opgraderet. SSD harddisk som kan klare de fleste problemer starter ved 299.- plus montering.


Det kan variere alt afhængig af brugen af den enkelte computer og foranstaltningerne hvilke problemer, der gør sig gældende. Hos DANIC hjælper vi dig videre på en hurtig og effektiv måde, så du som kunde kommer ud med det bedste resultat.


Gennem mange års erfaring kan jeg lokalisere det pågældende problem og komme til bunds i det, så du kan komme tilbage til din hverdag.

SSD Harddisk

Du kan få meget mere ud af din computer hvis du opgradere harddisken til en SSD.
Om det er til din bærbare eller stanionære computer, kan en SSD harddisk gøre en kæmpe forskel når det kommer til hastighed.


RAM

RAM fungere som din computers hjerne. Den sørger for at huske alt, som din pc skal have hurtig adgang til. Om det er placeringen af mapper på din computerskærm til de næste fem sekunder af den video, du sidder og nyder. Når din pc udfører en opgave, som kræver beregninger (stort set det hele), fungerer RAM som en hurtig kladde, hvor tallene skubbes ind og ud af den og bliver bearbejdet på stedet.

Bærbar computer

Står du og mangler en pc til skole, hjemme eller på kontoret? Vi kan hjælpe med at finde den rette løsning så du er klædt godt på. Vi har til ethvert formål og står altid klar med et godt råd og den rette løsning. 

Copyright © Alle rettigheder tilhører DANIC Service - CVR 34161283